Beauty Studio Veenendaal
Even tijd voor uzelf

 

 

 

Gellaknagels

 

Gellak is een recente innovatie speciaal voor iedereen die weinig tijd heeft, maar wel verzorgde in kleur gelakte nagels wil. Het wordt ook wel permanente nagellak genoemd.
Een belangrijke eigenschap is, dat de lak die de natuurlijke nagel verstevigd, voor een periode tussen 10 tot 21 dagen mooi blijft. Doordat de kleur in het product zit, blijft hij daardoor de gehele periode mooi .

Gellak is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar ook in een French, naturel of met glitters. De gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel en verlengt de nagel niet. Hierdoor is het toepasbaar voor iedereen. Ook voor iedereen met een beroep waar kunstnagels taboe zijn. Gellak biedt de dunheid van nagellak, maar met de kwaliteit van gel.

De voordelen:

 

• dunne, flexibele gelnagels
• binnen 30 minuten opgezet
• u kunt snel de deur uit in tegenstelling tot nagellak i.v.m. zeer snelle droogtijd in de ledlamp
• blijft goed zitten tot wel 10 tot 21 dagen, glanzend en krasvrij
• geeft een lichte versteviging aan de natuurlijke nagel
• ideaal voor mensen met beroepen waar kunstnagels niet zijn toegestaan of niet functioneel zijn
• mooie, verzorgde look van de nagels

CND Shellac

CND Shellac is dé innovatie op het gebied van nagellak en zorgt voor schitterende, sterke en glanzende nagels die 14+ dagen blijft zitten.

CND Shellac laten zetten kan zowel op de voeten als handen. De revolutionaire gel van CND Shellac wordt als een lak aangebracht en daarna onder UV-lamp uitgehard.  Zo heb je geen last van droogtijd en kun je meteen genieten van je mooie, sterke en glanzende nagels.

Shellac laten zetten begint met een mini manicure of pedicure waarbij eerst de natuurlijke nagels worden gevijld en geknipt. Daarna worden de dode huidcellen verwijderd van de nagelplaat en worden de nagelriemen behandeld. Als laatste wordt er een dieptereiniging van de nagelplaat gedaan voor ultieme hechting van CND Shellac. Na de mini manicure of pedicure krijgen je nagels eerst een speciale basislak, dan kleuren we jouw nagels 2x in de gewenste gel-lak kleur en sluiten we af met een hoogglans lak. Onder een speciale UV-lamp worden deze 4 lagen uitgehard zodat de lak meteen droog is. We sluiten af met een nagelriemolie. Met behulp van een speciale remover kunnen wij de CND Shellac binnen 5 minuten verwijderen zonder dat de natuurlijke nagels worden beschadigd.

 
 
 
Opbellen
E-mail